015520  

MELON MUSIC
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
NEΕΣ ΚΥΚΛΟΦ.
NEA
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ. ΤΥΠΟΣ
Facebook
YouTube
Label DIAMOND
Label FEVER
Label FIRE

 

 

Τίτλοι Τραγουδιών

 
01. Αντέχω ακόμα
02. Τώρα ζω
03. Χορός των μαχαιριών
04. Να μη με περιμένεις
05. Αεροπλάνο

Κατεβάστε το νέο τραγούδι "Αντέχω ακόμα".

 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ κυκλοφορεί την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αντέχω ακόμα». Είναι ένα cd single με 5 μελωδικά τραγούδια σε μουσική του ίδιου στα :  1."Αντέχω ακόμα" σε στίχους του Τάσου Ρουσσέα, 2."Τώρα ζω" σε στίχους του Γιάννη Τζουανόπουλου, 3."Χορός των μαχαιριών" σε στίχους της Καίτης Νικολοπούλου. Το 4."Να μη με περιμένεις" σε στίχους – μουσική του Γιώργου Χρηστίδη. Μέσα στο cd single υπάρχει επίσης η διασκευή 5."Αεροπλάνο", ένα τραγούδι του Κώστα Χατζή σε στίχους της Σώτιας Τσώτου που έχει γράψει την δική του ιστορία.

Με το cd single  ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ έρχεται να δώσει μια πιο ποιοτική γραμμή στην ελληνική μουσική αφού με την τρυφερή φωνή του ζωντανεύει τους στίχους 

Σαν δισκογραφική εταιρία βρισκόμαστε πλάι του για να στηρίξουμε την ιδιαίτερη κουλ-τούρα του και το τσιγγάνικο ταμπεραμέντο του. Με το νέο του cd single που σας αποστέλλουμε ελπίζουμε κι από σας να γίνετε αρωγοί σ’ αυτήν την κοινή προσπάθεια με την ανταπόκριση σας.

  Σύντομο βιογραφικό του  Αλέξανδρου Χατζή

 

Ο Αλέξανδρος Χατζής, γιος του γνωστού Έλληνα μουσικοσυνθέτη και ποιητή Κώστα Χατζή γεννήθηκε από γερμανίδα μητέρα την Ούρσουλα von Jordis στο Bat Neuhaim της Γερμανίας. Το καλοκαίρι του 1991 αποφασίζει ν’ αφήσει τις αγροτικές ενασχολήσεις στην Β. Εύβοια και να αφοσιωθεί στη μουσική και το τραγούδι κάνοντας  την πρώτη του εμφάνιση πλάι στον πατέρα του, σε καλοκαιρινές συναυλίες ερμηνεύοντας τσιγγάνικα τραγούδια ,κερδίζοντας έτσι για πρώτη φορά  την αποδοχή του κοινού.

Το 1992 κυκλοφορεί με την ΒΜG ο πρώτος του δίσκος σε μουσική του πατέρα του με τίτλο  «Αλέξανδρος τραγουδά Κώστα Χατζή» όπου σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία το

 τραγούδι, ¨Ζητάς να φύγω¨ σε στίχο Ελιας Ζερβού στο οποίο συμμετείχε ερμηνευτικά και η Σοφία Βόσσου.

Το χειμώνα του 1994 έρχεται η δεύτερη μεγάλη του συνεργασία, με την Μαρινέλα στο θέατρο REX και παράλληλα κυκλοφορεί με την FM records ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο ¨Άλλη Όψη¨ σε δικά του τραγούδια και του Κύπρου Χαραλάμπους, και στίχους Έλιας Ζερβού. Απ’τον δίσκο ξεχωρίζει η διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Σταυριανού ¨Τι να το κάνω το φιλί¨, σε στίχο Λίνας Νικολακοπούλου.

Το 1995 έρχεται η τρίτη γι’ αυτόν σπουδαία συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο, γνωρίζοντας έτσι από κοντά μια άλλη πλευρά της ερμηνείας στο τραγούδι.

Το 1998 συμμετέχει στην μελοποίηση που έχει κάνει ο συνθέτης και ενορχηστρωτής Πέτρος Ταμπούρης στον ¨Δωδεκάλογο του Γύφτου¨ του Εθνικού μας Ποιητή Κωστή Παλαμά όπου κυκλοφορεί κι αυτή με τη  FM records. Λίγο αργότερα μια νέα δισκογραφική εταιρία η PAN τον καλεί να ερμηνεύσει τις «13 ΡΟΚ ιστορίες» του Νίκου Παπακώστα, ένα ύφος που δοκιμάζει για πρώτη φορά

Το 2004 έρχεται μια ακόμα μεγάλη τιμητική γι αυτόν συνεργασία με τον μεγάλο Έλληνα Μουσουργό Μίκη Θεοδωράκη καθώς του προτείνει να συνεργασθεί σε μια ξεχωριστή Μουσικοθεατρική παράσταση για όλο το καλοκαίρι στο ιστορικό θέατρο ΠΑΡΚ και τον χειμώνα συνεχίζει στο θέατρο ΒΕΜΠΟ στην Αθήνα μπαίνοντας για πρώτη φορά στην Θεατρική σκηνή, συμπράττοντας με σπουδαίους ηθοποιούς. Τίτλος της παράστασης : «Μίκης Θεοδωράκης. Μια ζωή...Ελλάδα» Στην παράσταση αυτή ερμηνεύει τραγούδια που ερμήνευσε και ο πατέρας του Κ. Χατζής πριν 40 χρόνια σε συνεργασία πάλι με τον μεγάλο Μουσουργό.

Ο Αλέξανδρος Χατζής συνεχίζει την περιπλάνηση του στο τραγούδι με εμφανίσεις σε Θέατρα και συναυλίες στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε ethnic festivals όπου παρουσιάζει και την ιδιαίτερη ROM κουλτούρα του με το μοναδικό  τσιγγάνικο ταμπεραμέντο του.   

 

 

e-mail    melon@melon-music.com