032520  

MELON MUSIC
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
NEΕΣ ΚΥΚΛΟΦ.
NEA
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ. ΤΥΠΟΣ
Facebook
YouTube
Label DIAMOND
Label FEVER
Label FIRE

 

 

Τίτλοι Τραγουδιών

 
01. Made in Greece
02. Σαρωνικός
03. Τατουάζ
04. Το Καράβι των 11
05. Ποιά Με Καταράστηκε
06. Με Αγαπάει
07. Για Κάθε Δάκρυ Μου
08. Μη Σταματάς
09. Έλα Να Δούμε Το Φεγγάρι
10. Μη Με Στήσεις
11. Κάνε Μια Ευχή
12. Να Είσαι Εκεί

Κατεβάστε το νέο τραγούδι "Made In Greece".

Άρωμα και Μελωδία από Ελλάδα,

Γεύση και Δροσιά από τον Μιχάλη Ρακιντζή,

Τραγούδι αφιερωμένο στα κορίτσια της Ελλάδας.

 

Τα Κορίτσια "Made In Greece", είναι αυτά που ξέρουν να σαγηνεύουν τα  ελληνικά καλοκαίρια.

  Η δισκογραφική εταιρία MELON MUSIC κυκλοφόρησε την νέα δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Ρακιντζή με τίτλο «Made in Greece».

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι ένας γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός που συνεχίζει το δικό του ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι σε ρυθμούς Reggaeton σε στίχους και μουσική του ίδιου του Καλλιτέχνη.

Ένα Cd γεμάτο με Άρωμα και Μελωδία από Ελλάδα, Γεύση και Δροσιά από τον Μιχάλη Ρακιντζή και ένα τραγούδι αφιερωμένο στα κορίτσια της Ελλάδας. Τα Κορίτσια "Made In Greece", είναι αυτά που ξέρουν να σαγηνεύουν τα  ελληνικά καλοκαίρια.

Έχοντας πολλά βιώματα από την ενασχόληση του με τη μουσική είναι σε θέση να μας ταξιδέψει στα δικά του μουσικά μονοπάτια.

Σ’ αυτά τα μονοπάτια προς το ελληνικό τραγούδι βρισκόμαστε σα δισκογραφική εταιρία στο πλάι του, στηρίζοντας το νέο του cd  που περιέχει δώδεκα τραγούδια κι ελπίζουμε να γίνετε αρωγοί σ’ αυτήν την κοινή προσπάθεια με την ανταπόκριση σας.

 

Καλή σας Ακρόαση.

 

Σύντομο βιογραφικό του ΜΙΧΑΛΗ ΡΑΚΙΝΤΖΗ

 

Ο Μιχάλης Ρακιντζής γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με τη μουσική από 10 χρόνων, παίζοντας κιθάρα και συμμετέχοντας σε σχολικά γκρουπ. Όταν τελείωσε το γυμνάσιο έφυγε για το Λονδίνο για να σπουδάσει Μηχανολόγος στο Farnborough Polytechnic. Στο ίδιο διάστημα δημιούργησε το γκρουπ Funk And Reggae παίζοντας σε διάφορα night clubs του Λονδίνου.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα δημιούργησε το γκρουπ Scraptown το οποίο μπήκε αμέσως στη δισκογραφία. Ο Μιχάλης υπήρξε συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας του γκρουπ. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει τρεις δίσκους από το 1982 έως το 1985, καθώς και δύο maxi singles. Το ένα απ' αυτά με τίτλο "Viva Sahara" κυκλοφόρησε και στο εξωτερικό.

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους maxi έκαναν συναυλίες στη Γαλλία και όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Μιχάλης συνέχισε την καριέρα του μόνος του, με ελληνικό στίχο πια. Η επιτυχία που ακολούθησε ήταν τεράστια και ο Μιχάλης κατάφερε με τα τραγούδια του να φέρει την ελληνική ποπ μουσική στο προσκήνιο.

Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ ήταν το "Μωρό μου Φάλτσο" το 1987 που με αυτό βαπτίστηκε ως ένας από τους πρωτεργάτες της ελληνικής ΠΟΠ σκηνής.

Ο Μιχάλης εκτοξεύεται κατευθείαν στην κορυφή, αποκτώντας χιλιάδες πιστούς fans.

Ως συνθέτης, χαρακτηρίστηκε πρωτοπόρος, καθώς  συνέθετε  "ηλεκτρονικά" κομμάτια συνδυάζοντας την Δυτική και την Ανατολική κουλτούρα.

Η μουσική αλλαγή που έφερε στην ελληνική δισκογραφία, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Οι fans του κάνουν χρυσούς τους δίσκους του, τραγουδούν τα τραγούδια του και τον ακολουθούν κατά χιλιάδες στις συναυλίες του.

Ακόμη διατηρεί το ρεκόρ εισιτηρίων σε συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα.

Το 1991 ψηφίζεται από τους αναγνώστες του ΠΟΠ – ΚΟΡΝ ως ο καλύτερος τραγουδιστής της χρονιάς.

Η επιτυχία φτάνει στο μέγιστο σημείο όταν  το 1993 ο Μιχάλης εμφανίζεται live μαζί με τον θρύλο της παγκόσμιας ROCK μουσικής Ian Gillan (DEEP PURPLE) σηματοδοτώντας την κορυφαία στιγμή της καριέρας του. Εκρηκτική και η συνθετική του συνεργασία με την Bonnie Tyler και την Σοφία Αρβανίτη.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής συνέθεσε και συνθέτει κομμάτια  για γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές: «Ελένη Δήμου», «Βασίλης Καρράς», «Α. Διονυσίου», «Κοντολάζος», «Πασχάλης» κτλ

    Το 2002 αναστατώνει ξανά τα μουσικά δρώμενα με την πρωτοποριακή εμφάνισή του στον μουσικό διαγωνισμό Eurovision ,για να φτάσει το 2006 να δικαιώνεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την αξιοσημείωτη καλλιτεχνική του διορατικότητα. Ένας αμετανόητα  ρομαντικός καλλιτέχνης , μπροστάρης και καινοτόμος, που ξέρει να «χαϊδεύει» με την ευαισθησία των στίχων του, το κοινό του.

Χρυσοί και Πλατινένιοι δίσκοι αναβιώνουν στα μουσικά του προγράμματα συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών επιτυχιών : Πήγαινε στα ΒαrMade in Greece-Σαν Τατουάζ

Μαζί του εμφανίζονται και οι Trilogy, ένα πρωτοεμφανιζόμενο  νεανικό main stream group που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού .

 

 

e-mail    melon@melon-music.com