081520  

MELON MUSIC
ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
NEΕΣ ΚΥΚΛΟΦ.
NEA
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ. ΤΥΠΟΣ
Facebook
YouTube
Label DIAMOND
Label FEVER
Label FIRE

 

 

      01.   ΖΗΣΕ

 ( Κ. Μπιγαλης )

  

    02. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ

 ( Κ. Μπιγαλης  Α. Παππας )

  

    03. THE LIGHT IN OUR SOUL 

 ( Κ. Μπιγαλης )

  

    04. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕ 

 ( Κ. Μπιγαλης  Γ. Λεκακης )

  

   05. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ 

 ( Κ. Μπιγαλης )

  

    06. ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ

 ( Κ. Μπιγαλης  Γ. Λεκακης )

  

    07. ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΠΟΥ Ν’ ΑΝΗΚΩ

 ( Κ. Μπιγαλης  Γ. Λεκακης )

  

    08. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ 

 ( Κ. Μπιγαλης )

  

    09. ΤΩΡΑ ΞΕΧΝΑΣ

 ( Κ. Μπιγαλης  Γ. Λεκακης )

  

    10. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ  

 ( Κ. Μπιγαλης )

  

ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : “ THE LIGHT IN OUR SOUL

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΜΙΡΕΛΛΑ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: “ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ “

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

 

ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:  “ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ “

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ  Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ

 

ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ “ΖΗΣΕ” ΚΑΙ  “ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ

ΕΠΑΙΞΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ Ο ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

 

 ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ  “ ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΥ Ν’ΑΝΗΚΩ “

ΤΥΜΠΑΝΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

 

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ:  MUSIC FACTORY STUDIO

MΙΞΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ- ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

MASTERING:  DIGITAL

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: MELON MUSIC 2011

 

Ο Κώστας Μπίγαλης επανέρχεται δυναμικά με καινούργια δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Ζήσε», με ανανεωμένο pop/rock ύφος, σε ένα μουσικό ταξίδι με πλατιά γκάμα και ώριμη μουσικότητα! Το νέο του cd περιέχει δέκα (10) τραγούδια και κυκλοφορεί στις 07/11/2011

 

 

Βιογραφία

 

Ο Κώστας Μπίγαλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκινά την μουσική του καριέρα το 1975 σ' ένα διαγωνισμό ερασιτεχνικών συγκροτημάτων όπου και βραβεύεται. Το χειμώνα του 1977 συμμετέχει στην ηχογράφηση της σύγχρονης όπερας του Μίμη Πλέσσα και Κώστα Βίρβου, "Ουτοπία".

 

Το 1979 πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ανέβασμα της rock όπερας "Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο άστρο", στο ρόλο του αρχιερέα Aννα σε μουσική διδασκαλία του Μίμη Πλέσσα και Δημήτρη Μαλαβέτα, που τον παροτρύνει να σπουδάσει θέατρο. Την ίδια χρονιά ο Κώστας Μπίγαλης παρακολουθεί μαθήματα στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

 

Τον Σεπτέμβριο του 1979 βραβεύεται στο Φεστιβάλ Τραγουδιού . Θεσσαλονίκης σαν συνθέτης και στιχουργός με το τραγούδι "Με μια κιθάρα".

 

Το καλοκαίρι του 1980 πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Ερμή στην τολμηρή μιούζικαλ διασκευή "Λουκιανού Διάλογοι", που ανέβηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών στο θέατρο του Λυκαβηττού, σε μουσική του Μίμη Πλέσσα, σύγχρονη απόδοση του αρχαίου κειμένου από τον Κώστα Βίρβο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλαβέτα.

 

Με παραγωγό τον Λουκά Σιδερά των Aphrodite's Child ηχογραφεί το 1981 δύο τραγούδια, το Seventh Heaven και το The Amazing Mr. Be, για την Αμερικανικής παραγωγής ταινία The Next One.

 

Το 1982 υποδύεται τον Σίμωνα Κυρηναίο στην τηλεοπτική σειρά της Universal Pictures "Πράξεις των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου", με πρωταγωνιστή τον Antony Hopkins.

 

Τα πρώτο προσωπικό album το ηχογραφεί το 1984 με τίτλο Big Alice και το τραγούδι I Miss You γίνεται Νο1 επιτυχία της χρονιάς στην Ελλάδα και κυκλοφορεί στο εξωτερικό σε 18 χώρες.

 

Το διάστημα 1987 με 1989 βρίσκεται στην Αμερική όπου και εργάζεται.

 

Επιστρέφει στην Ελλάδα το 1989 και κυκλοφορεί τον πρώτο ελληνόφωνο δίσκο του με τίτλο "Με Τον Ήλιο Στους Ιχθύς" ενώ ακολουθεί το 1992  "Του Αιγαίου Τα Blues" που πολύ σύντομα γίνεται πλατινένιο.

 

Πλατινένιο γίνεται και το "Μικρή Μου Μέλισσα" σχεδόν ένα χρόνο μετά, φέρνοντας τον Κώστα Μπίγαλη το 1994 στο χρυσό "Μουσικό Ταξίδι" και στην Eurovision με το group του Sea Lovers. Δισκογραφικά ακολουθούν τα albums: "Ήλιε μου Φίλε μου", "Ο Έρωτάς Σου Θάλασσα", "Μύθος", "Πάθος" , "Μια Στιγμή Στο Χρόνο", "Mε την πλάτη στον τοίχο", "Γαλάζιο".

 

Το 2005 το τραγούδι του “The Light In Our Soul”  με την Έλενα Παπαρίζου γίνεται μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και στη Σουηδία και καταλαμβάνει την -36- θέση στην Ευρώπη!

 

Από το 2007 παράλληλα με τις μουσικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται συνθετικά στο χώρο της σύγχρονης Country μουσικής, συνεργαζόμενος με τον Αυστραλό μουσικό παραγωγό Mark Moffatt στο Nashville της Αμερικής.  

 

e-mail    melon@melon-music.com